iPhone 8 için haberler gelmeye devam ediyor. Bu haberlerin sızdırılmasının Apple'ın bir reklam stratejisi olduğu söylense de bir çoğu gerçeği yansıtıyor çünkü iPhone 8'in tanıtım zamanı açıklandı.
12 Eylül'de tanıtımının yapılması beklenen iPhone X için fiyatlar bile belli oldu. 512 GB'lık kapasiteye de sahip olacak olan iPhone 8'in kapasitesine göre fiyatları değişmekle birlikte fiyatların sızdıranın bir Apple çalışanı olduğu söyleniyor.
iPhone 8'in yepyeni bir tasarıma sahip olacağı söyleniyor. OLED panel ve çerçevesiz olması beklenen iPhone 8'in fiyatları;
64 GB → 999 Dolar
256 GB → 1099 Dolar
512 GB → 1199 Dolar
iPhone 8/X'in işletim sistemi iOS 11, işlemci A11, ekran 2K çözünürlük, OLED panel, kamera 3D çekim yapabilen çift kamera ve biyometrik yüz tanıma sisteminin de iPhone 8/x 'in envanterinde bulunacağı konuşuluyor.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder